Dojoinfo

MyClub-jäsenrekisteri :

Helsingin Shukokai Karate on ottanut käyttöön MyClub-jäsenrekisterin. Rekisteriä
käytetään Web-selaimella, jolla jäsen rekisteröityy järjestelmään. Valmentajat
merkitsevät jokaisista harjoituksista läsnäolomerkinnät jäsenien kohdalle
järjestelmään. Jäsenen omien sivujen kautta on mahdollista seurata omaa aktiivisuutta
sekä nähdä tiedotteet ja laskut sekä muokata omia tietojaan. Laskut ja tiedotteet
toimitetaan jatkossa jäsenelle myös sähköpostitse.
Rekisteröidy järjestelmään seuraavasti.
1) Navigoi osoitteeseen https://shukokai-helsinki.myclub.fi/members/reset_password
2) Klikkaa Tilaa uusi salasana linkkiä, anna sähköpostiosoitteesi ja paina Lähetä

3) Saat sähköpostissa linkin sivulle, jossa voit määritellä itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan. Ota käyttäjätunnukseksi oma etunimi.sukunimi (helpottaa muistamista). 

4) Tallennettuasi käyttäjätunnuksen ja salasanan kahteen kertaan, pääset muokkaamaan omia
jäsentietojasi. Syötä tietosi mahdollisimman täydellisenä
5) Tarkista sivun alalaidasta, että Taso vastaa vyöarvoa, jolla harjoittelet. Vaihda taso
klikkaamalla Muokkaa linkkiä sivun ylälaidassa

6) Valitse taso ja klikkaa Tallenna painiketta sivun alalaidasta

Kiitos rekisteröitymisestäsi. Jos hukkaat salasanan - mene seuran etusivulle ja kohtaan myclub - tilaa uusi salasana. Toimi ohjeiden mukaisesti.

KATSOJAT TREENEISSÄ

Muistutus siitä, etteivät harjoitukset ole avoimia tapahtumia jonne voi kävellä sisään ihan kuka tahansa. Junioreiden vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan harjoituksia, mutta sanokaa tästä valmentajalle. Useammat teistä ovatkin jo tuttuja, mutta harvemmin käyvien vanhemmat esittäytykää valmentajalle.  Kavereiden kohdalla olemme tarkempia, eli kaveritkin ovat tervetulleita mutta ennen harjoitusten alkua pitää käydä kysymässä lupa valmentajalta harjoitusten seuraamiseen. Seuraaminen ei saa aiheuttaa häiriötä tai vaaratilanteita harjoitelijoille. Etenkin näyttämöllä tila on rajattu. Sovi siis valmentajan kanssa kavereiden tuomisesta salille, ja hyvissä ajoin ennen harjoitusten alkua.

ARVOESINEET

Kannattaa ottaa kaikki arvokas mukaan treenikassissa harjoitustilan puolelle, ja välttää pukuhuoneisiin jättämästä mitään varastamisen arvoista. Jos mahdollista vältä arvoesineiden ottamista mukaan harjoituksiin.

Vuosaaren Urheilutalo ei ole vastuussa pukuhuoneisiin jätetystä omaisuudesta. Arvoesineitä varten talo vuokraa talletuslokeroita, joita voi tiedustella kassalta. Talossa on tallentava videovalvonta, mutta pukuhuoneet ovat useiden eri ryhmien käytössä.

LÖYTÖTAVARAT

Salin puolelle unohtuneet tavarat viedään seuran kaappiin, josta niitä voi kysellä valmentajilta. Pukuhuoneisiin ja muihin yleisiin tiloihin unohtuneet tavarat, joiden omistajasta emme voi olla täysin varmoja, säilytetään kuukauden ajan Vuosaaren Urheilutalon löytötavaroissa, ja niitä voi kysyä kassalta.

Vakuutusmaksu
Vakuutusmaksu on voimassa aina kalenterivuoden ja maksetaan vuoden alkussa. Vakuutus korvaa mahdolliset sattuneet tapaturmat harjoituksissa, harjoitusmatkoilla suoraan kotiovelta salille ja takaisin, sekä kaikissa seuran tai liiton järjestämissä tapahtumissa mm. leireillä, salikilpailuissa, tms. tapahtumissa sattuneet vahingot. Vahingon sattuessa hakeudutaan lääkäriin, ja pyydetään E-lausunto vakuutusilmoitusta varten. Aiheutuneet kulut maksetaan itse, ja ne haetaan jälkikäteen lääkärintodistuksen ja vakuutusilmoituksen perusteella vakuutusyhtiöltä. Tarkemmat vakuutusluokat alempana.

MUISTA AINA ilmoittaa valmentajalle asiasta, niin pienemmistä kuin isommistakin kolhuista heti harjoituksissa tai välittömästi niiden jälkeen. 

VYÖKOE

Vyökokeeseen on ilmoittauduttava etukäteen (poikkeuksena 8. kyu eli keltainen vyö). Graduointiluvan myöntää päävalmentaja, ilman lupaa vyökokeeseen ei voi osallistua. Karatepassi ja ilmoittautuminen salivyökokeeseen on tehtävä viimeistään viikkoa (7 päivää) aiemmin. Graduointipäivänä maksetaan graduointimaksu paikanpäällä. Varaa tasaraha mukaan. Kunkin vyöarvonkohdalla on oltava hallinnassa sekä ko. vyöarvoot vaadittavat kaikki tekniikat (perustekniikka, impact, katat, ottelu) sekä vaadittava minimiaika ja harjoituskerrat edellisen vyöarvon myöntämisen jälkeen. Vyökokeessa otetaan harjoituskertojen lisäksi huomioon myös leireille ja kilpailuihin osallistumiset.

Helsingin Shukokain järjestämissä vyökokeissa vyökoemaksu on 40 eur.

Oman salin vyökokeisiin ilmoittaudutaan myclubin kautta.

Leireillä on yleensä mahdollisuus osallistua vyökokeeseen, joka maksetaan erikseen. Pyydä lupa leirin vyökokeeseen vastuuvalmentajaltasi ja tämän jälkeen ilmoittaudu vyökokeeseen myclubissa. Hinta vaihtelee vyöarvon mukaan, joten pyydä lisätietoa valmentajilta.


VARSINAISTEN JÄSENTEN MAKSUT

Jäsenmaksu
20 eur/vuosi (12kk). Katso jäsenedut alempaa.

Vakuutusmaksu
Vakuutusmaksu maksetaan vakuutusluokan mukaisesti per vuosi (12kk):

  • Normaali A-lis. (yli 20v, myös kilpailun kattava) 25 eur/vuosi
  • Normaali B-lis. (alle 20v, myös kilpailun kattava) 25 eur/vuosi
  • Superlis. (yli 20v, myös kansainväliset kilpailut kattava) 60 eur/vuosi.

HUOM kaikki kyselyt jäsenmaksuista Tainalle, joka hoitaa seuramme laskut. taina.vainio@shukokai.fi

Karatepassi

Jokainen Suomen Shukokai Karateliiton jäsenseuraan kuuluvalle henkilölle myönnetään karatepassi. Passiin tulee henkilötietojen lisäksi koko karateurasi, eli merkinnät vyöarvosta, leireistä, kilpailluista, koulutuksesta, sekä harjoittelukausimerkinnät. Jäsenenä velvollisuutesi on säilyttää passi ja huolehtia että se päivittyy tarpeen mukaan. Jos karatepassi katoaa, on lunastettava uusi. Lunastamismaksu määrittyy vuosittain. Säilytä siis karatepassi arvopapereiden joukossa, eikä treenilaukun pohjalla.

Maksettuasi kausimaksun tuo karatepassi salille, jotta siihen saadaan merkittyä kausimaksu, jäsenmaksu sekä vakuutuslisenssi. Näin passi on ns. voimassa, ja olet oikeutettu jäsenetuihin.


LEIRIT
Leirien maksut ilmoitetaan leirikutsujen yhteydessä. Leireistä myönnetään perhe-alennukset samalla periaatteella kuin kursseista sekä seuran harjoituksista.

Huom: Muista pyytää karatepassiisi leirimerkintä samalta henkilöltä, joka kerää leirimaksun.

KILPAILUT
Kilpailuiden maksut ilmoitetaan kilpailukutsujen yhteydessä. Kansalliset kilpailut pidetään yleensä leirien yhteydessä, jolloin leirille osallistuvalle kilpailut ovat maksuttomia, ja ainoastaan kilpailuun osallistuvalle kilpailu on maksullinen. Seuran omat kilpailut ovat maksuttomia seuran jäsenille.

Seura tukee junioreiden ja nuorten kilpailutoimintaa.

HUOM : Muista tuoda kilpailuihin karatepassisi kilpailumerkintää varten.

JÄSENEDUT

Maksettuasi jäsenmaksun ja saatuasi siitä merkinnän karatepassiisi, olet oikeutettu

- harjoittelemaan Shukokai-saleilla, sekä osallistumaan kaikkiin Suomen Shukokai Karateliiton tai sen alaisten seurojen sekä järjestämiin tapahtumiin.

- Lisäksi saat 10 prosentin alennuksen budoliike NIDAN:ista (Hämeentie 7, Hakaniemi). Alennuksen saat kaikista tuotteista, ja se tulee todistaa karatepassia näyttämällä.

- Kamppailija-lehti www.kamppailija.fi 

- Seuralla on myös tukkukortti HEINON TUKKUUN, joiden toimipisteet sijaitsevat Helsingissä Tukkutorilla Sörnäisissä, sekä Vantaan puolella Koivuhaassa. Kortilla on B-oikeudet. Tukkukortin saat lainaksi salilta. Monipuolisiin valikoimiin kuuluu yli 30 000 tuotetta niin päivittäispuolelta kuin erikoistuotteitakin. Moni on hyödyntänyt seuran korttia mm. juhlien yhteydessä. www.heinontukku.fi osoitteesta saat lisätietoa.

- Jäsenetuhin kuuluu myös ns. perhealennus, eli samaan ruokakuntaan kuuluvat henkilöt ovat oikeutettuja saamaan alennuksen seuran kausimaksuista, sekä Shukokai Karateliiton järjestämistä leireistä.

©2018 KARATE - Suomen Shukokai Karateliitto: Espoo, Hamina, Helsinki, Imatra, Järvenpää, Kotka, Lappeenranta, Laukaa, Oulu, Porvoo, Savitaipale, Savonlinna, Suomenniemi, Tammisaari ja Vantaa - (tekninen toteutus www.tulilla.fi)