Seuran esittely

Shukokai karate sopii kaikille ikään, kokoon, kuntoon tai sukupuoleen katsomatta. Jokainen voi harjoitella karatea omalla tasollaan ja kehittyä haluamalleen tasolle. Karaten aloittamiseen ei tarvitse omata mitään erikoista peruskuntoa tai notkeutta, vaan ne kehittyvät itsestään harjoittelun myötä.

Karate on monipuolinen harrastus, joka liikunnan lisäksi tarjoaa itsepuolustustaidon ja mukavia kavereita. Perinteisen Shukokai karaten henkisiä ”sääntöjä” ovat mm. kunnioitus, kärsivällisyys, itsehillintä, yritteliäisyys ja luovuus. Nämä arvot tarjoavat turvallisen ympäristön kehittyä niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Voimassa olevalla karatepassilla ja 8.kyun vyöarvolla (keltainen) on oikeus käydä kaikkien Suomen Shukokai Karateliiton jäsenseuroissa, joita on Suomessa 14. Lähimmät seurat ovat Järvenpäässä, Helsingissä ja Espoossa.

Tervetuloa hyvään seuraan!

©2019 KARATE - Suomen Shukokai Karateliitto: Espoo, Hamina, Helsinki, Imatra, Järvenpää, Kotka, Lappeenranta, Laukaa, Oulu, Porvoo, Savitaipale, Savonlinna, Suomenniemi, Tammisaari ja Vantaa - (tekninen toteutus www.tulilla.fi)