Kesän juhlakausi alkaa - muista tukkukortti
14.05.2014 20:31 | katja

Kesä ja juhlakausi on kohta täällä

Seuralla on kortti Heinon Tukkuun (Sörnäinen ja Koivuhaka) B-oikeuksin. Korttia saa lainata Katjalta. 

www.heinontukku.fi näet tarjoukset, ja voit myös tilata tarjoukset sähköpostiisi.

Tukussa on laaja valikoima niin ruokakaupasta tuttuja tuotteita, kuin suurtalouskokoja. Ruokavalikoiman lisäksi mm. kukkia, astioita, toimistotarvikkeita, sekä leipomotuotteita. Tukusta saat kätevästi niin valmiiksi leikatut vuokaleivät voileipäkakkuihin pakastettuna, tuoreet tai pakastetut kakut ja piparit. Kesän grillikauden kaikki tuotteet löytyvät myös Heinon valikoimista, ja iso osa on tällä hetkellä tarjouksessakin. Jäätelövalikoima on myös laajentunut. Muista myös sekä tuoreet että pakastetut vihannekset ja hedelmät. Katjan vinkit on valmiiden vuokaleipien lisäksi savukala, sekä monikäyttöiset hedelmäpyreet. 

Käy Heinon tukun sivuilla tutustumassa, tai selaile Pikaiset-tarjouslehteä salilla. 

Heinon päiviä vietetään 7. - 9.5. jolloin kannattaa piipahtaa paikanpäällä. Ohjelman lisäksi on maistiaisia sekä tuote-esittelyjä hyvien tarjousten lisäksi. 


 - katja

<< Takaisin©2019 KARATE - Suomen Shukokai Karateliitto: Espoo, Hamina, Helsinki, Imatra, Järvenpää, Kotka, Lappeenranta, Laukaa, Oulu, Porvoo, Savitaipale, Savonlinna, Suomenniemi, Tammisaari ja Vantaa - (tekninen toteutus www.tulilla.fi)