Perhepäivä
22.08.2013 17:31 | Katja

Helsingin Shukokai karaten junioreiden vanhemmille ja sisaruksille tarkoitettu koko perheen liikuntatapahtuma salilla maanantaina 9.9. klo 18.00 alkaen.

Tutustu karateen lastesi opastuksella Helsingin Shukokai karate järjestää seuran jäsenten vanhemmille ja sisaruksille, kavereille ja kummitädeille jne sukulaisille tilaisuuden tutustua lähemmin karateen ja keskustella seuran valmentajien kanssa. On tärkeää, että kotiväki tietää tarkalleen mitä ja miten lapsille opetetaan. Pääset myös itse kokeilemaan junioreiden ja lapsesi opettamana muutamia karatetekniikoita. Mitään erillistä vaatetusta ei tarvitse, liikuntaan sopivat vaatteet ja paljaat jalat sopivat hyvin. Tilaisuus kestää klo 20.00 asti. Ilmoittautu mukaan myclubin tapahtumien kautta, kiitos. Lämpimästi tervetuloa


 - Katja

<< Takaisin©2019 KARATE - Suomen Shukokai Karateliitto: Espoo, Hamina, Helsinki, Imatra, Järvenpää, Kotka, Lappeenranta, Laukaa, Oulu, Porvoo, Savitaipale, Savonlinna, Suomenniemi, Tammisaari ja Vantaa - (tekninen toteutus www.tulilla.fi)