Kesän juhlakausi alkaa - muista tukkukortti
18.05.2013 17:01 | Katja

Muistutellaampas taas, että seurallamme on tukkukortti Heinon Tukkuun. Toimipisteitä on kaksi, toinen Helsingin Tukkutorilla Sörnäisissä ja toinen Vantaalla Koivuhaassa. Kortilla on B-oikeudet. Kortti on lainattavissa salilta esim Katjalta. Kortteja on muutama kappale, joten sen voi lainata huoletta esim viikoksi, niin kauppareissun ajoittaminen on näin helppoa. 

Tukusta saat sekä kotitalouskokoisia pakkauksia, että suurempia tukkukokoja. Kesän juhliin mm. valmiiksi leikatut vuokaleivät voileipakakkuihin ovat yksi vinkki. Kuukausittain vaihtuvat tarjoukset näet joko Heinon Tukun sivuilta www.heinontukku.fi tai salilta Heinon Tukun uutisista. Toukokuussa tarjouksessa mm. kotimainen porsaan kasler 3,99 kg. Sörnäisten kukkaosastolta saat myös kimput ja asetelmat. mm. Ylioppilasruusut alkaen 3,99 kpl. Käy tutustumassa. 


 - Katja

<< Takaisin©2019 KARATE - Suomen Shukokai Karateliitto: Espoo, Hamina, Helsinki, Imatra, Järvenpää, Kotka, Lappeenranta, Laukaa, Oulu, Porvoo, Savitaipale, Savonlinna, Suomenniemi, Tammisaari ja Vantaa - (tekninen toteutus www.tulilla.fi)