Toukokuussa tapahtuu
30.04.2013 14:35 | Katja

 Oss

Toukokuussa on monta tapahtumaa, joista suurimmat kansainvälinen leiri, joka on avoin kaikille seuran jäsenille, sekä EM-kilpailut. 

EM-leiri eli Gasshuku 9.5.

Leirille osallistuu EM-kilpailjoiden lisäksi harjoittelijoita Suomesta sekä eri puolilta Euroopaa, ja muuta maailmaa. Leirin päävalmentajat ovat 4 Shukokai Karaten suurinta ja korkeinta päävalmentajaa eli Shihan Chris Thompson 8. dan, Etelä-Afrikka sekä shihan Lionel Marinus 8. dan Etelä-Afrikka, shihan Bill Bressaw 8. dan USA ja Euroopan päävalmentaja Shihan Eddie Daniels, Englanti. Leiri pidetään 9.5. helatorstaina Tikkurilan Urheilutalolla, Vantaalla. Osallistumismaksu on 60,- junioreilta ja 80,- aikuisilta. Leiri on koko päivän kestävä. Ainutlaatuinen tilaisuus osallistua Suomessa kansainväliseen leiriin. Edellisen kerran Suomessa oli EM-kilpailut 6 vuotta sitten, joten ihan muutamaan vuoteen ei vastaavaa tilaisuutta ole odotettavissa. Leiri on siis avoin, eli sinne saavat osallistua kaikki karatekat. 

Leirille ilmoittautumiset myclubin kautta käynnissä. Lisätietoja valmentajaltasi ja myclubista. 

Leiri klo 10.00 - 16.00 

EM-kilpailut 10. - 11.5. 

Tikkurilan Urheilutalolla pidetään Euroopanmestaruuskilpailut, jonne toivotaan saliltamme kovasti kannustusjoukkoja. Lippuja voi tilata ennakkoon, mutta niitä myydään myös ovella. Tule kannustamaan seuramme 23 karatekaa sekä koko Suomen maajoukkuetta paikanpäälle. Näe tiukkoja otteluista sekä upeita katoja. Hurrataan Suomi voittoon joukkuekilpailuissa. Lisätietoja saat liiton sivulta, josta näet myös kilpailupäivien aikataulut.

pe 10.5. klo 9.00 - 21.00 

la 11.5. klo 9.00 - 17.00 (last night party klo 18-22)

HUOM 9. - 11.5 Ei ole omalla salilla harjoituksia. 

Muut tapahtumat:

Helsinki Cup - oman salin kilpailut tulossa 18.5. 

Junioreiden kesäleiri Vuosaaressa 3. - 7.6. päiväleiri

Valtakunnallinen kesäleiri 7. - 9.6. Lappeenranta (katso lisätiedot liiton sivulta)

Kesän harjoitteluajat alkavat 4.6. alkaen (harjoitukset ma ja ke). 

Näistä tapahtumista lisää tietoa lähempänä ajankohtaaa. 


( Päivitetty: 12.05.2013 14:43 )

 - Katja

<< Takaisin©2019 KARATE - Suomen Shukokai Karateliitto: Espoo, Hamina, Helsinki, Imatra, Järvenpää, Kotka, Lappeenranta, Laukaa, Oulu, Porvoo, Savitaipale, Savonlinna, Suomenniemi, Tammisaari ja Vantaa - (tekninen toteutus www.tulilla.fi)