Su 15.8. Tervetuloa Perhepäivään!
24.06.2010 09:11 | Helsingin Shukokai karate

>> Kuvia tapahtumasta

Helsingin Finnair Stadiumilla sunnuntaina 15.8.2010 kello 10-14. järjestettävän Perhepäivän tavoitteena on tarjota perheille tilaisuus viettää elämyksellinen ja hauska päivä yhdessä terveyden ja hyvinvoinnin merkeissä. Perhepäivään ovat tervetulleita niin lapset vanhempineen kuin mummit, vaarit ja kummitkin.

Mukana on monia yhteistyökumppaneita, jotka kaikki tuovat päivään oman osuutensa ja panoksensa. Pääkaupunkiseudun Shukokai karateseurat (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Järvenpää) ovat mukana tapahtumassa. Järjestämme karatenäytöksiä sekä annamme kaikenikäisille mahdollisuuden tutustua karaten saloihin ja testata potkuja ja lyöntejä maailmanmestareiden opastuksella. Paikalla on myös seurojen valmentajia kertomassa tarkemmin karatesta ja harrastusmahdollisuuksista. Kerro tapahtumasta ystävillesi!
>> Lisätietoa Perhepäivä-tapahtumasta

>> Lataa tulostettava esite (pdf)

Maailman tervein kansa 2015
Maailman Tervein Kansa 2015 on vuonna 2008 aloitettu hanke, jonka tavoitteena on auttaa suomalaiset maailman terveimmäksi kansaksi vuoteen 2015 mennessä. Rohkaisemme suomalaisia pitämään parempaa huolta omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan sekä vaikuttamaan omaan terveyteensä pienillä, jokapäiväisillä elämäntapavalinnoilla.
>> Lue lisää Maailman tervein kansa 2015 -hankkeesta


( Päivitetty: 16.08.2010 08:29 )

 - Helsingin Shukokai karate

<< Takaisin©2019 KARATE - Suomen Shukokai Karateliitto: Espoo, Hamina, Helsinki, Imatra, Järvenpää, Kotka, Lappeenranta, Laukaa, Oulu, Porvoo, Savitaipale, Savonlinna, Suomenniemi, Tammisaari ja Vantaa - (tekninen toteutus www.tulilla.fi)