Pe 18.3. Junioreiden salikilpailut Vuosaaressa
06.03.2011 21:10 | Helsingin Shukokai karate

Helsingin Shukokai karate järjestää junioreiden salikilpailut perjantaina 18.3. kello 18.00 alkaen Vuosaaren urheilutalolla (alakerran tatami). Ottelu eli kumite- ja katasarjat vyöarvon, iän ja painon mukaan sekä tytöille, että pojille. Ilmoittautuminen paikan päällä. Karatepassi mukaan. Ei osallistumismaksua.

Kisaraportti:
Vantaalaisia oli paikalla hienosti: 6 kilpailijaa, 2 tuomaria ja suuri joukko kannattajia:) Ensikertalaisia kilpailuissa olivat Feeli Franssila, Carlos Salonen sekä Samu ja Atte Pirinen. Kaikki esittivät reipasta asennetta ja osallistuivat sekä kumiteen että kataan. Otteissa näkyi hiukan jännittäminen, mutta joskus se on aloitettava: seuraavalla kerralla ei jännitä niin paljon:) Katat ja ottelut sujuivat hyvin, ja uskonkin, että kipinää jäi tuleviin koitoksiin!

Heidi Suotsalo ja Jasmin Neranxi kilpailivat tyttöjen ylemmissä sarjoissa, ja hyvä rutiini näkyi suorituksissa ja tuloksissa. Heidille katakilpailun voitto ja kumiten pronssi; Jasminille katakilpailun pronssi... ONNEA MITALISTEILLE!

>> Tulokset ja kuvagalleria (Helsingin Shukokai karate)


( Päivitetty: 20.03.2011 20:33 )

 - Helsingin Shukokai karate

<< Takaisin©2019 KARATE - Suomen Shukokai Karateliitto: Espoo, Hamina, Helsinki, Imatra, Järvenpää, Kotka, Lappeenranta, Laukaa, Oulu, Porvoo, Savitaipale, Savonlinna, Suomenniemi, Tammisaari ja Vantaa - (tekninen toteutus www.tulilla.fi)