Itsepuolustustaitoja, kavereita, itsetuntoa, yhteisöllisyyttä, kunnioitusta ja ennen kaikkea liikunnan iloa karatesta. Harjoittelu on hauskaa ja turvallista, joten ikä ei ole este. Tule rohkeasti mukaan hyvään seuraan!

Kurssi alkaa 28.08.2018 klo 19:00 Piirosen Liikuntakeskuksella. 
Alkeiskurssin harjoitukset kaksi kertaa viikossa.
Alkeiskurssin hinta 165€, perhealennus 20€ / hlö.

Lisätietoja: Järvenpään Shukokai Karate ry, 
Sensei Jukka Tuhkanen 3.dan, Puh. 040 517 3242Jotta jokainen harjoittelija saa oikeuden osallistua kurssin päätteeksi järjestettävään vyökokeeseen on hänen käytävä läpi koko alkeiskurssi. Kurssin kesto on noin 10-12 viikkoa. Pyrimme seurassamme siihen, että aina, niin kurssilaisten kuin vyöllistenkin harjoitukset johtaa henkilö, joka omaa mustan vyön. Tämä on selkeä valttikortti verrattuna muihin paikallisiin karateseuroihin.

Osallistuaksesi kurssille,

sinun ei tarvitse omata mitään erikoista peruskuntoa tai notkeutta. ne kehittyvät itsestään vaadittavalle tasolle kurssin aikana. Niin ikään voit tulla kurssille ilman karatepukua (gi), sillä alussa pärjäät vallan mainiosti verkkareilla ja T-paidalla.


Alkeiskurssin tarkoituksena

on antaa johdatus Shukokai karaten tekniikoihin (torjunnat, lyönnit, potkut ja sovellettu itsepuolustus), sekä "raottaa verhoa" Shukokai karaten filosofiaan. Lisäksi saat johdatuksen katan (=liikesarja) alkeisiin.

Vyökokeessa,

joka järjestetään kurssin päätteeksi, testataan niitä taitoja, joita alkeiskurssilla on opittu. Hyväksytysti suoritetun vyökokeen merkiksi saat alkaa käyttää keltaista vyötä ja sinulle annetaan ansaitsemasi karatepassi, johon merkitään mm. saavuttamasi vyöarvot.

Kurssilaiset harjoittelevat

yhdestä kahteen kertaa viikossa. Harjoituspaikkana on Oinaskadun koulu tai Hyökännummen koulu.

Vyökokeen jälkeen

siirryt harjoittelemaan vyöllisten ryhmään, jolla on harjoitukset jopa viisi kertaa viikossa .

Olen varma siitä, että harjoitellessasi Shukokai karatea opit tuntemaan itsestäsi aivan uusia piirteitä. Jos et usko, niin tule kokeilemaan Shukokai elämyksiä!


TERVETULOA KURSSILLEMME!!!

©2018 KARATE - Suomen Shukokai Karateliitto: Espoo, Hamina, Helsinki, Imatra, Järvenpää, Kotka, Lappeenranta, Laukaa, Oulu, Porvoo, Savitaipale, Savonlinna, Suomenniemi, Tammisaari ja Vantaa - (tekninen toteutus www.tulilla.fi)