Tietoa karateleireistä seuran jäsenille ja vanhemmille

Kansalliset ja kansainväliset Shukokai karateleirit ovat tärkeä osa karatekan harjoittelua, jossa saadaan lajin erikoisvalmennusta ja uusinta tietoa tyylisuuntamme päävalmentajilta. Leireille voi osallistua keltaisesta vyöstä ylöspäin olevat karatekat. Tulevista leireistä ilmoitetaan ajoissa salilla ja sähköpostitse MyClubin kautta. Ne ovat myös julkaistu tällä shukokai.fi -sivustolla pääsivujen oikeassa reunassa sekä toimintasuunnitelmasivulla.

Leireille ilmoittaudutaan MyClubin kautta, kun tapahtuma avataan järjestelmään.

Leirin harjoitusajat ovat pääasiassa pe klo 19 -21, la klo 10 -14 ja su klo 11 -15. Tämänhetkinen leirin hinta on 80 - 100€/osallistuja. Leirimaksu (tasaraha) kerätään matkalla tai salilla aloituspäivänä. Leirillä ei ole erikseen järjestettyä ruokailua.
Seuran jäsenet ovat vakuutettuja koko leirin ajan, mikäli valmennusmaksu on maksettu.

MATKUSTUS: Leirille matkustetaan yleensä valmentajien/seuran jäsenten omilla autoilla, eli kimppakyydeillä. Lähtö on Karhulan kamppikselta pe n. klo 16 paikasta riippuen. (lähtöaika ilmoitetaan erikseen)

MAJOITUS: Majoitus pyritään järjestämään useimmiten läheiselle koululle, johon siirtyminen on helppoa. Yöpymispaikassa on vastuuhenkilöt pitämässä järjestystä ja huolta. (myös nukkumaanmenoajat huomioidaan) Yöpyminen tapahtuu salissa tai luokissa. Ketään ei tarkoituksella jätetä yksin, ellei hän itse sitä halua.

VAPAA-AIKA: Valmennuksen jälkeen jokainen huolehtii itse itsestään, menemisistään ja tavaroistaan. Käymme usein syömässä joko porukalla tai kukin erikseen paikallisissa pika-tai muissa ruokaravintoloissa.

PAKKAA MUKAAN LEIRILLE+ KOULULLE HYVÄN MIELEN LISÄKSI:

- Makuupussi, makuualusta ja tyyny (lakanat), yöasu, sisäkengät tai tossut.

- Käyttö-ja vaihtovaatteita; sukkia, alusvaatteita, t-paitoja, housut, verkkarit tai collarit.

- Sään mukaiset ulkoilu/päällysvaatteet.

- Juomapullo ja tarvittaessa pikku reppu tai kassi.

- Peseytymisvälineet (pyyhe, shampoo, saippua, hammasharja ja -tahna, kampa).

- Vähän taskurahaa mahd. omakustanteista ruokailua tai muita ostoksia varten.

- Muut henkilökohtaiset tavarat, kuten mahd. lääkkeet, laastarit, voiteet, matkapuhelin ja laturi yhteydenpitoa varten.

- Puku, vyö, karatepassi ja muu tarvittava treenivarustus.

Tavarat olisi hyvä mahtua yhteen isoon treenikassiin tai laukkuun autojen tavaratila huomioiden.

Lisäksi: välipalaa ja juotavaa treenien välille (pähkinöitä, myslipatukoita hedelmiä ym. hetkellistä energiaa antavia tuotteita. (mielellään ei energiajuomia, hyvä karateka pärjää ilmankin)

Muistathan merkitä tarvittaessa tavarat ja vaatteet nimelläsi.

Iloista leirimieltä kaikille!

T. Kotkan Shukokain valmentajat

Kansallinen leiri Kotkassa

©2019 KARATE - Suomen Shukokai Karateliitto: Espoo, Hamina, Helsinki, Imatra, Järvenpää, Kotka, Lappeenranta, Laukaa, Oulu, Porvoo, Savitaipale, Savonlinna, Suomenniemi, Tammisaari ja Vantaa - (tekninen toteutus www.tulilla.fi)