Alkeiskurssi

Syksyn alkeiskurssi alkaa!

Shukokai karate on sinulle sopiva laji, kun haluat oppia voimakasta, nopeasti liikkuvaa, tehokasta ja toimivaa karatea. Laji sopii kaikille, eikä mitään erityisominaisuuksia tarvita, vaan ne kehittyvät harjoittelun myötä. Alkeiskurssilla harjoitellaan karaten perustekniikoita, opetellaan lajin normisto ja kehitetään peruskuntoa.

Seuraava alkeiskurssi alkaa torstaina 25.8.2016 kello 17.00 Lyseon lukion juhlasalissa (Kirkkokatu 1).

Kurssi sopii nuorille sekä aikuisille. Vanhemman läsnäolo harjoituksissa olisi suotavaa aivan nuorempien harjoittelijoiden kohdalla. Parasta vanhemmille olisi tulla mukaan kurssille lapsen kanssa.

Voit tulla mukaan kahden viikon sisällä aloituksesta. Ensimmäiset kaksi viikkoa voit kokeilla lajia maksutta. Kurssi jakautuu alkeisjaksoon ja jatkokurssiin. Hinnat ovat 88€ ja 48€. Kurssimaksuun sisältyy vakuutus.

Harjoitusajat
- tiistaisin kello 17.00-18.00 Lyseon lukion juhlasalissa
- torstaisin kello 17.00-18.00 Lyseon lukion juhlasalissa

Varusteet
T-paita ja verkkarit tai karatepuku.

Valmentaja
Sensei Antti Pöllänen (6.dan) - 30 vuotta kokemusta kamppailulajeista.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset
Sensei Antti Pöllänen, puh. 040 501 8253, savonlinna (ät) shukokai.fi tai paikan päällä.


SUOSITTELE YSTÄVILLESI
Olisit todella avulias, jos voit lähettää alla olevan alkeiskurssiesitteen luokkakaverillesi, työkaverillesi tai muuten vaan kaverillesi. Varsinaiseksi talkoosankariksi pääset, jos kykenet tulostamaan alkeiskurssiesitteen ja saat laitettua sen koulun, työpaikan tai lähikaupan ilmoitustaululle. Näin saamme runsaasti uusia kavereita joukkoomme. Kiitos!

>> Lataa alkeiskurssiesite (pdf, A4)

Kotkan Shukokai alkeiskurssi 2008

©2017 KARATE - Suomen Shukokai Karateliitto: Espoo, Hamina, Helsinki, Imatra, Järvenpää, Kotka, Lappeenranta, Laukaa, Oulu, Porvoo, Savitaipale, Savonlinna, Suomenniemi, Tammisaari ja Vantaa - (tekninen toteutus www.tulilla.fi)