Alkeiskurssi

Syksyn 2018 alkeiskurssi alkaa!

Shukokai karate on sinulle sopiva laji, kun haluat oppia voimakasta, nopeasti liikkuvaa, tehokasta ja toimivaa karatea. Laji sopii kaikille, eikä mitään erityisominaisuuksia tarvita, vaan ne kehittyvät harjoittelun myötä. Alkeiskurssilla harjoitellaan karaten perustekniikoita, opetellaan lajin normisto ja kehitetään peruskuntoa.

Uusi alkeiskurssi alkaa tiistaina 11.9.2018 kello 17.00  näytöksellä ja ilmoittautumisella, Lyseon lukion juhlasalissa (Kirkkokatu 1).

Kurssi sopii nuorille sekä aikuisille. Alle 10-vuotiaat kurssille vain vanhempien kanssa yhdessä.

Voit tulla mukaan kahden viikon sisällä aloituksesta. Ensimmäiset kaksi viikkoa voit kokeilla lajia maksutta. Kurssi jakautuu alkeisjaksoon ja jatkokurssiin. Hinnat ovat 88€ ja 48€. Kurssimaksuun sisältyy vakuutus.

Harjoitusajat
Tiistaisin ja torstaisin kello 17.00-18.00.

Varusteet
T-paita ja verkkarit tai karatepuku.

Päävalmentaja
Sensei Antti Pöllänen (6.dan) - 40 vuotta kokemusta kamppailulajeista.

Lisätietoa
Sensei Antti Pöllänen, puh. 040 501 8253,
savonlinna (ät) shukokai.fi


SUOSITTELE YSTÄVILLESI
Olisit todella avulias, jos voit lähettää alla olevan alkeiskurssiesitteen luokkakaverillesi, työkaverillesi tai muuten vaan kaverillesi. Varsinaiseksi talkoosankariksi pääset, jos kykenet tulostamaan alkeiskurssiesitteen ja saat laitettua sen koulun, työpaikan tai lähikaupan ilmoitustaululle. Näin saamme runsaasti uusia kavereita joukkoomme. Kiitos!

>> Lataa alkeiskurssiesite (pdf, A4)

Kotkan Shukokai alkeiskurssi 2008

©2018 KARATE - Suomen Shukokai Karateliitto: Espoo, Hamina, Helsinki, Imatra, Järvenpää, Kotka, Lappeenranta, Laukaa, Oulu, Porvoo, Savitaipale, Savonlinna, Suomenniemi, Tammisaari ja Vantaa - (tekninen toteutus www.tulilla.fi)