Alkeiskurssi

Syksyn 2019 alkeiskurssit alkavat seuraavasti:

5.9. klo 17.00 Tenavat (6-9v.)

17.9. klo 19.00 Aikuiset ja juniorit (10v. ylöspäin)

Ensimmäinen tunti sisältää lajiesittelyn ja normaalin harjoituksen (verkkarit ja t-paita mukaan). Kurssien vyökoe on jouluk2019.

Harjoitusajat

aikuiset ja juniorit
- tiistaisin klo 19.00 - 20.00
- torstaisin klo 19.00 - 20.00

Tenavat
- torstaisin klo 17.00 - 17.45

Harjoituspaikka
Virkatie 10, 01510 Vantaa

Maksut
Alkeiskurssilaiset ovat Vantaan Shukokai karate ry:n jäseniä. Kurssin liittymismaksu on samalla kevätkauden jäsenmaksu: tenavat 155 eur, aikuiset (15v+) 275 eur, juniorit (10-14v) 215 eur.
Jäsenmaksu sisältää vakuutuksen.

Huom! kaksi ensimmäistä kertaa voit käydä kokeilemassa ilman mitään maksuja. Päätöksen jatkamisestä voit tehdä vasta tämän jälkeen.

Vyökoe
Vyökoeharjoitus maksaa 35 eur. 8.kyu:n tason saavuttaneille seura antaa diplomin.

Ilmoittautumiset:

Ilmoittautuminen tenavien ryhmään

Ilmoittautuminen aikuisten ja junioreiden ryhmään

Lisätietoa kursseista:

Sähköposti: vantaa (ät) shukokai.fi

Jaana Vesterinen 5.dan, puh. 040 416 1659
Esa Kulmala 2.dan, puh 040 743 2379


Shukokai karate sopii kaikille ikään, kokoon, kuntoon tai sukupuoleen katsomatta. Jokainen voi harjoitella karatea omalla tasollaan ja kehittyä haluamalleen tasolle. Karaten aloittamiseen ei tarvitse omata mitään erikoista peruskuntoa tai notkeutta, vaan ne kehittyvät itsestään harjoittelun myötä.

Karate on monipuolinen harrastus, joka liikunnan lisäksi tarjoaa itsepuolustustaidon ja mukavia kavereita. Perinteisen Shukokai karaten henkisiä ”sääntöjä” ovat mm. kunnioitus, kärsivällisyys, itsehillintä, yritteliäisyys ja luovuus. Nämä arvot tarjoavat turvallisen ympäristön kehittyä niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Kurssilainen liittyy yhdistyksen jäseneksi ja liittymismaksu on samalla ensimmäisen kauden jäsenmaksu: kevätkausi on 1.1.-30.6. ja syyskausi 1.8.-31.12.. Harjoittelija saa oikeuden osallistua vyökoeharjoitukseen, kun hän saa siihen valmentajalta luvan (tietyt karatetekniikat ja 30 harjoituskertaa). Vyökokeen jälkeen saat myös karatepassin, johon merkitään mm. saavuttamasi vyöarvot, leirit, kilpailut, tuomari- ja valmentajakoulutukset.

Alkeiskurssin tarkoituksena on antaa tiivis johdatus Shukokai karaten tekniikoihin (torjunnat, lyönnit, potkut ja sovellettu itsepuolustus), sekä "raottaa verhoa" Shukokai karaten filosofiaan ja käyttäytymissääntöihin. Valkoisella vyöllä tehdään perustekniikassa pariharjoituksia, mutta ei otella. Pyrimme seurassamme siihen, että harjoitukset ohjaa henkilö, joka omaa mustan vyön.

Voit tulla alkeiskurssin harjoituksiin ilman karatepukua (gi), missä pärjäät verkkareilla ja t-paidalla. Harjoitukset tehdään paljain jaloin. Tarvitset karatepuvun, kun osallistut vyökokeen jälkeen alempien vöiden harjoituksiin. Karatepukuja ja -varusteita voit helpoiten hankkia seuran kautta, joka tekee yhteishankintoja pari kertaa vuodessa.

Voimassa olevalla karatepassilla ja 8.kyun vyöarvolla (keltainen) on oikeus käydä kaikkien Suomen Shukokai Karateliiton jäsenseuroissa, joita on Suomessa 14. Lähimmät seurat ovat Järvenpäässä, Helsingissä ja Espoossa.

Tervetuloa hyvään seuraan!

©2019 KARATE - Suomen Shukokai Karateliitto: Espoo, Hamina, Helsinki, Imatra, Järvenpää, Kotka, Lappeenranta, Laukaa, Oulu, Porvoo, Savitaipale, Savonlinna, Suomenniemi, Tammisaari ja Vantaa - (tekninen toteutus www.tulilla.fi)