Lappeenrantaan nuorten SM-mitaleita
28.10.2018 18:19 | Lappeenrannan Shukokai Karate

Maakuntaan saatiin jälleen kerran nuorten SM -mitaleita!

Maakunnan nuoret karatekat saivat yhteensä seitsemän SM-mitalia.

Lappeenrantaan saatiin yksi kulta ja kaksi hopeaa ja yksi pronssi, Imatralle yksi pronssi ja Savitaipaleelle yksi hopea ja yksi pronssi.

Tyttöjen ikäluokassa 2007-2008 lappeenrantalainen Neea Lampinen sijoittui Katassa eli liikesarjassa hienosti neljänneksi ja Kumitessa eli ottelussa hän sijoittui viidenneksi.

Imatralainen Jasmine Vaittinen voitti Kumitessa omassa sarjassaan tytöt 2001-2003 SM-pronssia.

Maakunnan kolmoisvoitto saatiin poikien ikäluokassa 2001-2003, raskas sarja, kun maakunnan nuoret karatekat ottivat kolmoisvoiton ottelussa. Kaksi ensimmäistä sijaa saatiin Lappeenrantaan, Santeri Nuottamo kultaa ja Sampo Pulliainen hopeaa ja pronssin voitti Savitaipaleen Elias Punkka.  Santeri Nuottamo palkittiin myös Paras poika -palkinnolla vuoden 2018 SM-kilpailuissa.

Sampo Pulliainen voitti toisen hopeansa Katassa Santeri Nuottamon sijoittuessa kolmanneksi.

Kuvateksti:

Lappeenrannan SM-mitalistit Sampo Pulliainen ja Santeri Nuottamo yhdessä päävalmentaja Esa Kaplaksen kanssa. (Kuvaaja Paula Pulliainen)


( Päivitetty: 28.10.2018 18:32 )

 - Lappeenrannan Shukokai Karate

<< Takaisin©2019 KARATE - Suomen Shukokai Karateliitto: Espoo, Hamina, Helsinki, Imatra, Järvenpää, Kotka, Lappeenranta, Laukaa, Oulu, Porvoo, Savitaipale, Savonlinna, Suomenniemi, Tammisaari ja Vantaa - (tekninen toteutus www.tulilla.fi)