Alkeiskurssi


Kurssimme alkaa maanantaina 3.9. klo 17

Karhulan kamppailukeskuksessa, Ratakatu 14. TERVETULOA!

Harjoitusajat ma ja ke 17-18.30
(sis. lämmittelyt, venytykset ja harjotteet)

Lue tämä sivu huolellisesti, saat tietoa alkeiskurssistamme.


Seurallamme on myös Facebook-sivut, jossa tiedotetaan ajankohtaisista asioista, kursseista  sekä kuulumisista. Seuraa sivujamme ja tykkää!

https://www.facebook.com/kotkanshukokaiPerustietoa alkeiskurssille tuleville/kiinnostuneille

Karate sopii kaikenikäisille

Laji on mielekäs ja tehokas harrastusmuoto kaikenikäisille. Jokainen harrastaja etenee omalla tasollaan laadukkaan valmennuksen myötä ja taidot karttuvat vähitellen.

Kurssin hinta on 150 € kattaen vakuutuksen ja  valmennuksen myös kurssin jälkeen sen jälkeen jatkuvan kauden.

Ikäraja 10 v, vanhemman tai huoltajan seurassa 9 v.

Kaverit mukaan!

Karatessa harjoitellaan usein myös pareittain ja ryhmissä, yhdessätekeminen on aina mielekkäämpää. Kysy ystäviäsi mukaan kurssille. Salilta saat myös uusia ystäviä kurssin aikana ja sen jälkeenkin.

Harjoitteluvarusteiksi riittävät lyhythihainen T-paita ja verkkarit/collarit.

Muista syödä monipuolisesti n. 2-4 tuntia ennen harjoituksia huonon olon välttämiseksi. Varaa myös juomapullo mukaasi tarvittaessa. Salilla on vesipiste ja suihkut käytettävissä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisen kurssille voi suorittaa paikanpäällä kamppailukeskuksessa Karhulassa ennen harjoituksia, sähköpostitse tai puhelimitse.

Kurssille voi tulla myös aloituspäivän jälkeen n. kahden viikon aikana, jolloin pääsee vielä kiinni perustekniikkaan valmentajien avulla. Kurssilaisella on myös mahdollisuus tutustua lajiin maksutta parin viikon aikana (n. 4 kertaa) aloituksesta.

Alkeiskurssin kokonaiskesto on n. kolme kuukautta, jonka aikana kurssilainen saa seuran ylimmiltä vöiltä laadukkaan opetuksen lisäksi kohtalaisen hyvän peruskunnon. Karate kokonaisuudessaan kehittää lisäksi koordinaatiokykyä, liikkumista, tasapainoa ja muuta kehonhallintaa.

Kurssin jälkeen on mahdollisuus suorittaa maksullinen vyökoe, hinta 35€.

Keltaisen vyön suorittamisen jälkeen voi jatkaa harjoituksia seurassamme muiden vyöarvojen kanssa. Harjoitusajat tulevat näille,- sekä facebook sivuille.

Toivotamme kaikki tervetulleiksi alkeiskurssillemme!!

Valmentajat ja lisätietoa:

Sensei Kari "Uuno" Aalto, 5.dan, uuno (at) shukokai.fi
Puh. 0500 551 771

Eelis Aalto 4.dan

Juha Laakso, 3.dan
0400 870 683

Auvo Herrala 3.dan

Jari Pitkäkangas, 3.dan
Puh. 050 491 6317

Keijo Karell, 2.dan
044 0534 565

Samu Herrala, 2.dan

Timo Nikkari 2.dan

Mitä kaikkea kurssi sisältää?

Alkeiskurssilla harjoitellaan karaten perustekniikoita, opetellaan lajin normisto (mm. lyöntien, potkujen ja torjuntojen nimet) ja kehitetään peruskuntoa, ketteryyttä sekä tasapainoa monipuolisesti. Lajiin kuuluu myös itsepuolustus ja näitäkin tekniikoita harjoittelemme kurssin aikana muutaman kerran.

Harjoituksia on kahtena iltana viikossa. Voit harjoitella tutustumismielessä muutaman kerran ennen kurssimaksun maksamista. Kurssimaksuun sisältyy vakuutus. Alkeiskurssia varten ei tarvitse hankkia karatepukua vaan kevyt verryttelyasu riittää aluksi oikein hyvin. Puvun ja valkoisen vyön saa toki hankkia, ota asiasta selvää esim. valmentajien kautta.

Alkeiskurssi kestää n. kolme kuukautta, minkä jälkeen järjestetään maksullinen vyökoeharjoitus. Tämän jälkeen voit jatkaa harrastustasi seurassamme muiden karatekojen joukossa.

Lisätietoa valmentajilta!

Kotkan Shukokai alkeiskurssi 2008

  Alkeiskurssin lyöntiharjoitukset menossa Karhulan "kamppiksella".

©2018 KARATE - Suomen Shukokai Karateliitto: Espoo, Hamina, Helsinki, Imatra, Järvenpää, Kotka, Lappeenranta, Laukaa, Oulu, Porvoo, Savitaipale, Savonlinna, Suomenniemi, Tammisaari ja Vantaa - (tekninen toteutus www.tulilla.fi)